Kino: Osebna stilistka (psihološki triler)

Kino: Osebna stilistka (psihološki triler)

Režija in scenarij: Olivier Assayas / Igrajo: Kristen Stewart, Lars Eidinger, Sigrid Bouaziz, Anders Danielsen Lie, Ty Olwin, Hammou Graia, Nora von Waldstätten, Benjamin Biolay, Audrey Bonnet, Pascal Rambert, Aurélia Petit, Olivia Ross / 2016, Francija / 105 min / psihološki triler

Popotovanje po pariškem modnem svetu z žanrsko izmuzljivo zgodbo o duhovih. Nagrada za najboljšo režijo na festivalu v Cannesu.

Kratka vsebina

Maureen je mlada Američanka, ki v Parizu dela kot osebna nakupovalka in stilistka za zvezdnike. Dekletu se nenadoma začnejo dogajati nenavadne stvari; po mobilnem telefonu dobiva sporočila iz neznanega vira. Bolj ko se trudi priti zadevi do dna, bolj kaže, da sporočila resnično prihajajo iz sveta duhov in so povezana z nedavno smrtjo njenega brata. Zmedena in vse bolj neučakana Maureen mora razčistiti, ali ima res sposobnosti sporazumevanja z duhovi ali pa se je zaradi družinske tragedije začel majati njen stik z resničnostjo.

 

Karte za vse projekcije je možno kupiti na blagajni FGI eno uro pred pričetkom predstave ter preko spletnega središča Moje karte.

Cena karte: 5,00 €
Cena karte z izkaznico FGI: 4,00 €